En middag i fisk

3. Marts 2022 kl. 18:00
Arrangør: Destination Fjordlandet

EN MIDDAG I FISK

Kom med på Restaurant Herthadalen til ”En middag i fisk” med Gordon P. Henriksen. Her skal vi smage på fire af retterne og et par cocktails fra Gordon P. Henriksens bog ”Et liv i fisk”. Gordon fortæller løbende lidt om retterne og tankerne bag. Vi får et indblik i processen og oplevelserne bag bogen og når Gordon fortæller om mødet mellem to af sine passioner - lystfiskeri og madlavning.

Mange af råvarerne såvel som inspirationen til retterne kommer fra både naturen og lokale producenter i Fjordlandet og der vil være masser af inspiration at hente til både madlavningen derhjemme og udflugter i det fri.

Aftenen koster 495,-

Prisen inkluderer:

  • Velkomstdrink: ”Havtorn Mimosa”
  • Snack: ”Mexicansk ceviche”
  • Forret: ”Codcakes”
  • Hovedret: ”Blåmuslinger i Limfjordporter” med grove fritter 
  • Dessert: ”Porter-chokomousse med portermarengs”
  • Godnatdrink: ”Espresso-porter martini”

Yderligere drikkevarer er ikke inkluderet men køkkenet har et bredt udvalg der passer til retterne.

Der vil ved arrangementet være mulighed for at købe et signeret eksemplar af ”Et liv i fisk” eller få signeret sit egent eksemplar hvis det medbringes.

 

Praktisk:

Hvor: Restaurant Herthadalen, Slangealleen 1, 4320 Lejre

Hvornår: Torsdag d. 3. marts 2022, kl. 18.00 - 22.00

Pris: 495 kr + gebyr

 

Aftenen arrangeres i samarbejde med Destination Fjordlandet og er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Fotos: Columbus Leth

Billetter til En middag i fisk
3. Marts 2022

Der er pt. 72 billetter til rådighed.
Billettype Pris   Antal  
En middag i fisk DKK 495,-
+ gebyr DKK 13,75
Læg i kurv

En middag i fisk

3. Marts 2022 kl. 18:00
Arrangør: Destination Fjordlandet

EN MIDDAG I FISK

Kom med på Restaurant Herthadalen til ”En middag i fisk” med Gordon P. Henriksen. Her skal vi smage på fire af retterne og et par cocktails fra Gordon P. Henriksens bog ”Et liv i fisk”. Gordon fortæller løbende lidt om retterne og tankerne bag. Vi får et indblik i processen og oplevelserne bag bogen og når Gordon fortæller om mødet mellem to af sine passioner - lystfiskeri og madlavning.

Mange af råvarerne såvel som inspirationen til retterne kommer fra både naturen og lokale producenter i Fjordlandet og der vil være masser af inspiration at hente til både madlavningen derhjemme og udflugter i det fri.

Aftenen koster 495,-

Prisen inkluderer:

  • Velkomstdrink: ”Havtorn Mimosa”
  • Snack: ”Mexicansk ceviche”
  • Forret: ”Codcakes”
  • Hovedret: ”Blåmuslinger i Limfjordporter” med grove fritter 
  • Dessert: ”Porter-chokomousse med portermarengs”
  • Godnatdrink: ”Espresso-porter martini”

Yderligere drikkevarer er ikke inkluderet men køkkenet har et bredt udvalg der passer til retterne.

Der vil ved arrangementet være mulighed for at købe et signeret eksemplar af ”Et liv i fisk” eller få signeret sit egent eksemplar hvis det medbringes.

 

Praktisk:

Hvor: Restaurant Herthadalen, Slangealleen 1, 4320 Lejre

Hvornår: Torsdag d. 3. marts 2022, kl. 18.00 - 22.00

Pris: 495 kr + gebyr

 

Aftenen arrangeres i samarbejde med Destination Fjordlandet og er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Fotos: Columbus Leth

Restaurant Herthadalen
Slangealleen 1, 4320 Lejre

Adresse

Google Map
Copyright © 2011 - 2022 YourTicket.dk. All rights reserved.
Kontakt arrangør
-

Kontakt arrangør


Beskeden er sendt!
Navn (Valgfrit)

E-mailadresse

Hvad kan jeg hjælpe dig med?