Salgs- og leveringsbetingelser

GENERELLE BETINGELSER

OH Tickets/Yourticket er en formidler mellem dig som køber og arrangører som sælger. Dette køb er en transaktion mellem jer via os. Du accepterer derfor vores og arrangørens vilkår. OH Tickets/Yourticket kan under ingen omstændigheder stilles til ansvar i evt. krav hos arrangøren, heriblandt refundering af billetter, etc. Vi står selvfølgelig til rådighed for kundeservice til køber og for arrangør. For de arrangementer der udbydes af samarbejdspartnere, er samarbejderspartnere formidler af arrangementet og at den endelig aftale bliver indgået imellem samarbejdspartneren og køber – uden at I er part heri.

Alle udstedte/købte billetter, bliver sendt som e-post til den angivne mailadresse. Så husk at indtaste den korrekte mailadresse ved køb af billetter.

Kontroller venligst billetten for arrangement, dato og tidspunkt. Billetten erstattes ikke ved bortkomst.

Alle billetter udstedes med et unikt serienummer, som registreres ved indgangen og accepteres kun én gang. Billetten kan altså ikke kopieres eller på anden måde forsøges anvendt flere gange.

Hver billet er derfor kun gyldig for én entre for én person.

OH Tickets ApS påtager sig ikke ansvaret for gyldigheden af billetter, der måtte være købt udenom vores webside eller andre annoncerede udsalgssteder.

Vi fralægger os ethvert ansvar for problemer, som skyldes kopiering eller videresalg af billetter. Det er dit ansvar at opbevare billetten forsvarligt.

Der tages forbehold for trykfejl og mangler på websiden!

Vi henviser i øvrigt til loven om forbrugsaftaler.

PRIVATLIVSPOLITiK

Dataansvarlig er den juridiske enhed, som er ansvarlig for din personoplysninger:

OH Tickets ApS, CVR:37074756

Vestermarken 1, 8260 Viby J

Personligdata gemmes i 5 år+ indeværende år, i forhold til bogføringslovgivningen.

Vi indsamler følgende data fra dig: 

  • Navn
  • Adresse
  • Telefon nummer
  • Mailadresse
  • By/post nr. 
  • Virksomhedsnavn
  • Titel

OH Tickets bruger ikke din data, ud over at give dig informationer vedr. det arrangement du har købt billetter til og det er kun i tilfælde af evt. ændringer vedr. arrangementet. 

Vi videregiver kun personlige data om billetkøber til en samarbejdspartner (Arrangør/spillested), som er arrangør på det event du køber billetter til. Vi sælger/videregiver ikke dine informationer til eksterne. Dine informationer vil kun blive brugt til evt. ændringer eller ekstra information til det arrangement, du har købt billetter til og evt. vil du modtage nyhedsbreve fra arrangør, hvis du har givet accept til dette. Arrangøren har via dine data også mulighed for at følge op efter eventen for blandt andet evaluering og feedback. Derudover gøres der opmærksom på, at der udarbejdes og offentliggøres deltagerlister over virksomheder til 3. parter, hvor kun navn og virksomhedsnavn kommer til at fremgå.

Hvis du ikke ønsker at afgive din data, kan vi desværre ikke tilbyde dig en plads til arrangementet.

Du har altid indsigt og mulighed for at lave en indsigelse mod en registrering i henhold til GDPR lovgivningen.

Personhenførbare oplysninger opbevares og transmitteres krypteret og såvel transmission som opbevaring foregår i et lukket netværk.

Alle oplysninger vedr. betalinger opbevares krypteret hos kortudbyder Clearhaus.

Hvis du har nogen klager over vores behandling af dine personlige oplysninger, kan du kontakte det danske datatilsyn.

 

FORTRYDELSESRET

Billetten refunderes kun af arrangøren i tilfælde af aflysning af hele arrangementet – programændringer kan forekomme og dette resulterer som udgangspunkt ikke i billetrefundering.

Evt. gebyr refunderes ikke ved en refundering.


AFLYSNING

Ved aflysning af event (ikke ændring af dato, tid, sted etc.) vil billetpris refunderes.

Gebyr refunderes ikke.

Arrangøren forbeholder sig retten til at aflyse eller flytte alle arrangementer. Købte billetter til et aflyst arrangement bliver udelukkende refunderet på arrangørens vilkår. Arrangøren er ansvarlig for alle refunderinger.Såfremt aflysning skyldes arrangørens konkurs, indtræden i rekonstruktion,  andre mangler ved arrangementet etc. er dette OH Ticket uvedkommende og evt. reklamationer / krav skal rettes direkte mod arrangøren / boet. 

Ved Force Majeure hændelser, er hverken OH Tickets ApS eller arrangør forpligtet til at refundere billet prisen. 

Ved ombytning af billetter eller fejl køb, vil der være 5% i administrations gebyr ved refundering.

 

PRISER OG BETALING

Alle online betalinger foregår over en krypteret linje hos en software leverandør der er PCI godkendt. Dine kortoplysninger sendes direkte til Swedbank Pay. Yourticket.dk gemmer ikke dine kreditkort oplysninger.

Alle priser er inklusiv moms.

Pengene bliver hævet/reserveret på dit kort, så snart betaling går igennem. En såkaldt straks betaling.

Ved betaling med firmakort, tilføjes et transaktionsgebyr på 2,95% af den samlede pris. 

Der kan betales med følgende hos Yourticket.dk

Visa/Dankort

Debetkort

Mastercard

Mobilepay

Applepay

Googlepay

 

ADMINISTRATIONSGEBYR

Der tilføjes et administrationsgebyr pr. ordre, svarende til 1,5-2% af den samlede omsætning.


GEBYR

Der pålægges et billetgebyr pr. billet.

SMS gebyr 10/15 kr.

Ved ombytning af billetter eller fejl køb, vil der være 5% i administrations gebyr ved refundering.

Der pålægges et postforsendelses gebyr på enten 45 eller 70 kr, ved valg af Postforsendelse eller Posforsendelse ekspres. 

Alle billetter er A4 papir og sendes i dette format

 

Ændring af nummerede pladser

I nogle tilfælde er vi nødsaget til at ændre på dine pladser, dette ændre vi kun på ved køb af nummererede pladser og hvis du har valgt at købe nogle billetter, med en siddeplads afstand til dine "naboer", på begge sider af dine valgte pladser. I vil i tilfælde af ændring af dine billetter få udstedt nogle nye billetter, med jeres nye pladser og de gamle billetter/pladser vil blive annulleret. Vi vil så vidt som muligt forsøge, at rykke jeres pladser, så det passer til jeres oprindelige køb. I vil få besked om ændrede pladser mindst 14 dage før arrangement start. 

Forsikring 

Se her hvad forsikringen dækker og hvordan du skal søge erstatning: https://www.yourticket.dk/11.-billetafbestilling_09.18.pdf


FORBEHOLD

OH Tickets ApS og YourTicket tager forbehold for fejl i oplysninger om priser og for udsolgte arrangementer.

Vi forbeholder os ret til at ændre på pladstildelingen indenfor samme billetkategori.

Ved eventuelt tab for billetkøberen er OH Tickets ApS og YourTicket alene ansvarlig for direkte tab, såfremt det er i overensstemmelse med de øvrige handelsbetingelser. Vi dækker derfor udelukkende billettens pris i sådanne tilfælde.

 

OH Tickets ApS

Vestermarken 1

8000, Aarhus C. 

 

Copyright © 2011 - 2024 YourTicket.dk. All rights reserved.